“A legmerészebb álmaimat is túlszárnyalta az Ajándékdal hatása.”


Számomra az a legnagyobb kihívás egy ajándék kiválasztásában, hogy ne legyen sablonos, személytelen. Időben meg tudjam szerezni.
Megpróbálok érdekes, személyre szóló ajándékot adni. Nem az érték a fontos, hanem a kreativitás, az ötletes, esetleg saját “gyártás”. No persze néha elkerülhetetlen, hogy ne szaladjak bele egy-egy drágább ajándékba.

Meglepetés születésnapi összejövetel keretében, a legközelebbi családtagokkal, barátokkal (23 fő) adtuk át Miki barátunknak 60. születésnapjára Debrecenben. A vacsora után, torta átadása előtt kezdték átadni az ajándékokat.

Én adtam át utoljára és óriási meglepetés volt mindenki számára. Csendben, áhítattal hallgattuk végig a Hubadúr-dalt. Egyszerűen döbbenetes volt a hatás, főleg az ünnepelt részéről. A végét természetesen együtt énekeltük.

Tudj meg többet róla, és szerezz te is ekkora örömet:

60 születésnapi ajándék

Kattints erre a linkre!

Sokan kérdezték, hogy hogyan fedeztem fel ezt a különleges és főleg maradandó ajándékozási lehetőséget. Hát elmeséltem a történetet. Többen megjegyezték, hogy nagyon köszönik az ötletet, élni fognak a lehetőséggel.

Egyébként másnap szűk családi körben még többször meghallgatták a ajándékdalt és mindannyiszor könnyek potyogtak ! Az igazat megvallva nem gondoltam, hogy ennyire ütős lesz és hogy Huba minden szava úgy igaz, ahogy leírta.

Ebben a törésmentes csomagolásban utazott és érkezett meg biztonságban az ajándék

Ebben a törésmentes csomagolásban utazott és érkezett meg biztonságban az ajándék

Üzenem azoknak, akik számára még ismeretlen ez: tájékozódjanak, olvassanak a dalról, megalkotásának folyamatáról és döntsenek!

Ha igazán szívhez szóló ajándékot szeretnének adni, csak az Ajándékdalt tudom ajánlani. Nem fognak csalódni!! Amit én tapasztaltam, minden úgy történt, ahogy a dal szerzője előzőleg elmondta, leírta.

Kedves Huba!

KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM !
A legmerészebb álmaimat is túlszárnyalta az Ajándékdal hatása. Úgy gondolom, a legjobb barátomnak sikerült méltóképpen megünnepelni a 60. születésnapját.

Kívánom, hogy sok-sok embert örvendeztessen meg az Ajándékdalaival.

Örök hálával: Nemes Izabella

Tudj meg többet róla, és szerezz te is ekkora örömet:

60 születésnapi ajándék

Kattints erre a linkre!